Наш ассоциированный член www.Bikinika.com.ua

На початку створив Бог небо і землю

На самому початку, коли ви тільки прийшли до церкви, що ви хотіли створити в першу чергу?

Нас не дивує те, що ваша відповідь - Земля, тому що на телебаченні, по радіо, і навіть на євангелізації, ми запрошуємо людей, щоб вони вирішили свої проблеми зі здоров'ям, в сім'ї, економічні проблеми і т.д. Якщо ми подивимося на служіння Господа Ісуса Христа, ми побачимо, що більшість людей, які йшли за Ним, залучали чудеса. Багато хто отримав відповідь і пішли, вони не залишилися і не повернулися, щоб почути, що спочатку ми повинні шукати Царства Божого і правди Його, і тоді все решта додасться (Земля).

Ми бачимо, що спочатку Бог створив небо і незабаром після цього - Землю. Це повинно бути початком нашого життя. Царство Небесне - друк Божого, яка буде гарантувати нашу перемогу у всьому. Людині немає ніякого сенсу вирішити деякі проблеми в родині, у своєму здоров'ї і стати багатшим за Білла Гейтса. Якщо він не народиться згори, то інші проблеми вкрадуть його світ, і життя залишиться порожньою. Той, хто народжений від Бога - перемагає.

Уявіть, якби Бог створив тільки Землю, був би справжній хаос! Таке життя багатьох людей: справжній хаос. Людина бореться і намагається зробити все, щоб завоювати хоча б щось. Проте, його життя, його внутрішній стан - це справжня пустеля, величезна порожнеча. Це відбувається, тому що вся його увага зосереджена тільки на землі, тому що в його житті немає місця неба.

Тому багато гинуть. І ми говоримо не тільки про бідних районах. Відповідно до недавнього дослідження, один з найвищих показників самогубств у світі має Швеція, країна, де рівень доходу на душу населення дуже високий, де у кожного є свій будинок, особистий автомобіль ... Останнім часом деякі в'язниці в цій країні були закриті через відсутність ув'язнених.

Проблема полягає в тому, що відсутнє головне - небеса. Люди живуть так, як ніби існує тільки земля. І що таке ці небеса? Господь Ісус закликав усіх, хто жадає отримати Духа Святого, щоб зсередини вас потекли ріки води живої.

Якщо всередині вас немає неба, то неможливо, щоб ви жили в світі і були по-справжньому щасливі, навіть якщо ви перебуваєте в церкви і завоювали щасливу сім'ю, міцне здоров'я і стали мільйонером.

Це (небо) повинне бути початком нашого життя.

На самому початку, коли ви тільки прийшли до церкви, що ви хотіли створити в першу чергу?
І що таке ці небеса?

Новости